Vállalatunk

Cégünk, az ANDL Kft., mint sok más cég, egy kis magánvállalkozásból alakult 1992-ben. Immáron több, mint 30 éves tapasztalattal rendelkezünk erdészeti és kertészeti gépek forgalmazásában és szervizelésében. Jelenleg több mint 18 fővel dolgozunk.

Üzleti felfogásunk kizárólag a minőségre és a megfelelő, kedvező, megfizethető ár-érték arány alapjára épül. Magán vásárlási filozófiánk: ”Nekünk nincs annyi pénzünk, hogy az olcsó gagyit megvegyük”. Az ügyfél nálunk partnert jelent, ezt támasztják alá a pozitív visszajelzések, és rendszeresen visszatérő ügyfeleink. Cégünk az AS-Motor gépek magyarországi kizárólagos importörje valamint évente több ezer Husqvarna és a Husqvarna csoporthoz tartozó GARDENA, McCULLOCH  terméket értékesít, így hát joggal kiérdemeltük az országos No 1. helyet.

Az AS-Motor és Husqvarna Group által gyártott gépek és egyéb más termékek elvárásainknak maximálisan megfelelnek, reméljük Ön is ezen a véleményen lesz, amint megvásárolja cégünk egyik termékét!

Megtisztel, ha megkeres minket érdeklődés szintjén, és természetesen szeretettel várjuk vásárlóként is üzleteink bármelyikében vagy internetes áruházunkban!

                                                                                                                                                                                                                                             

Üdvözlettel:

Andl József