Aspen üzemanyagok végre Magyarországon!

Nagyon sok belefektetett munka meghozta eredményét, és végre Magyarországon, a mi termék portfólionkban is elérhető az ASPEN környezetbarát, alkilát benzin minden belsőégésű benzines motorhoz. Professzionális felhasználóknak a piacon elérhető egyik legjobb üzemanyag. A hagyományos benzinben nagyjából 100 különböző veszélyes anyag található, amelyek mind a gépkezelő, mind a környezet, mind pedig a motor számára hosszútávú problémát jelentenek. A fenntartható környezetgazdálkodás – legyen szó például a fakitermelésről – egyik fontos eleme a károsanyag-kibocsátás csökkentése. Ennek legismertebb módja a folyamatosan szigorodó emissziós szabványoknak is megfelelő, modern gépek használata. Ha azonban azokat az olaj nélküli ASPEN alkilát benzinnel üzemeltetik, még kedvezőbb eredmények érhetők el egészségügyi, környezetvédelmi, sőt még gépélettartami oldalról is.

Mi az ASPEN üzemanyagok legnagyobb előnye?

A karburátor eltömődésnek vége! A szokványos üzemanyag rengeteg etanolt és szénhidrogént tartalmaz, melyek felelősek a karburátor eltömődéséért. Az ASPEN üzemanyagokat használva a benzin akár egész télen át problémamentesen a tartályban hagyható. Az ASPEN üzemanyagok 2 típusa közül válogathatunk.

  • Minőségromlás nélkül akár 5 évig tárolható!
  • kb. 40% csökkenti a toposzférikus ózon-képződést
  • A hagyományos bezinben körülbelül 100 különböző veszélyes anyag található. Az Aspen alkilát benzin, ezzel szemben mindösszesen 10 anyagot tartalmaz a legkárosabba közül.
  • Rákkeltő benzoltól mentes
  • Akár 99%-kal kevesebb CO2 kibocsájtást eredményez a kipufogóházban!
  • Mentes az idegkárosodást, fejfájást és hányingert okozó szennyező adalékoktól.

Összefoglalva: könnyebb motorindítás, tisztább égés, gördülékenyebb működés, optimálisabb motorteljesítmény és nagyobb megbízhatóság, miközben a környezetünket, illetve saját egészségünket is kevésbé károsítjuk!

Milyen járművek, gépek esetén ajánlott a használata?

Az ASPEN alkilát benzin alkalmas motorfűrészek, fűnyírók, rotációs kapák, hófúvók, sőt csónak- és egyéb négyütemű motorok üzemeltetésére is. Az ASPEN 2 alkilát benzin 2 százaléknyi biológiailag lebomló, kétütemű olajjal keverve széles körben felhasználható a kétütemű motorok esetében.

Mit érdemes tudni az ASPEN2 üzemanyagról?

Az ASPEN 2 alkilát benzin 2% biológiailag lebomló kétütemű motorolajat tartalmaz, így alkalmas láncfűrészekhez, tisztítófűrészekhez, sövénnyírókhoz, mopedekhez, gyepszellőzetőkhöz, gyorsdarabolókhoz és minden 2-ütemű motorhoz. Teljesen szintetikus, 60% megújuló anyagot tartalmaz, biológiailag lebontható (28 nap után több mint 80%), hamutól és oldószerektől mentes. Az olaj rendkívül tiszta motort biztosít és optimális kenési tulajdonságokkal rendelkezik a motor minden hőmérsékletén. Akár 99%-al kevesebb szénhidrogén a kipufogógázban. Alacsonyabb kénkibocsájtás. A hagyományos benzinben körülbelül 100 különböző veszélyes anyag található, Az ASPEN alkilát benzin ezzel szemben csupán körülbelül 10 anyagot tartalmaz a legkárosabbak közül. Nem tartalmaz telítetlen szénhidrogéneket, így a karburátorban nem képződnek gyantamaradványok. A szelepek és a dugattyúk tisztábbak maradnak, ezzel csökkennek a karbantartási és javítási költségek. Kisebb motorkopás, hosszabb élettartam.

Mit érdemes tudni az ASPEN4 üzemanyagról?

Az ASPEN 4 alkilát benzin alkalmas fűnyírókhoz, kerti kapákhoz, áramfejlesztőkhöz, fűnyíró traktorokhoz, építőipari gépekhez és minden  4-ütemű motorhoz. 2T olajjal keverhető, így alkalmassá válik kétütemű motorokhoz való felhasználásra is. Teljesen szintetikus, 60% megújuló anyagot tartalmaz, biológiailag lebontható (28 nap után több mint 80%), hamutól és oldószerektől mentes. Akár 99%-al kevesebb szénhidrogén a kipufogógázban. Alacsonyabb kénkibocsájtás. A hagyományos benzinben körülbelül 100 különböző veszélyes anyag található, Az ASPEN alkilát benzin ezzel szemben csupán körülbelül 10 anyagot tartalmaz a legkárosabbak közül. Nem tartalmaz telítetlen szénhidrogéneket, így a karburátorban nem képződnek gyantamaradványok. A szelepek és a dugattyúk tisztábbak maradnak, ezzel csökkennek a karbantartási és javítási költségek. Kisebb motorkopás, hosszabb élettartam.

ASPEN üzemanyagok ITT találhatók!

A megbízható hátteret a Castrum Ferreum Zrt. biztosítja.