Magyar Falu Program 2021. - Eszközbeszerzési pályázat!

Ugye már Ön is hallotta, hogy 2021-ben is újraindul a Magyar Falu Pályázat?

Az igényelhető, és elnyerhető támogatás mértéke Önkormányzati eszközbeszerzésre: 15 000 000 Ft Az igényelhető, és elnyerhető támogatás mértéke Civil szervezetek eszközbeszerzésre: 2 000 000 Ft Fontos: A Magyar Falu Program keretében nyújtott támogatás vissza nem térítendő, 100%-os támogatási intenzitású hazai támogatásnak minősül. A támogatás 100%-ban előfinanszírozással történik.

Mi a Magyar Falu program Célja?

A Magyar Falu Program célja az 5000 fő lakosságszám alatti települések hátrányainak enyhítése, így többek között az alapvető szükségletek kielégítését segítő szolgáltatásokhoz, közszolgáltatásokhoz való hozzájutás biztosítása, illetve olyan fejlesztések megvalósítása, amelyek vonzóvá teszik az ott élők, illetve a letelepedni szándékozók számára ezen településeket. A Kormány kiemelt figyelmet fordít a megfelelő helyi ismeretekkel, kötődéssel rendelkező, kis településeken működő, értékteremtő civil szervezetek támogatására, és ehhez kapcsolódóan először 2020-ban megjelent a Magyar Falu Program új programeleme: a civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása.

Miért ANDL Kft.?

  • 30 éve az Önkormányzatok szolgálatában
  • korszerű, piacképes, magas minőségi gépek
  • importőre több neves német kommunális márkának (Remarc, AS-Motor, Tielbürger)
  • jó árak, személyes kapcsolat
  • saját üzletek, gyors pontos kiszolgálás
  • alkatrészek készleten
  • legnagyobb kis-kommunális és kisgép forgalmazó az országban

Segítségre van szüksége van a pályázathoz? Forduljon hozzánk bizalommal! Az általunk forgalmazott Husqvarna, AS-Motor, Tielbürger, Remarc gépek választékából könnyen összeállíthatók azok a gépcsomagok, melyek egész évben segítséget nyújtanak a közterületek karbantartásához és a pályázatban is elszámolhatók! 

Tudjon meg többet a Magyar Falu pályázatról itt...