Cramer = Remarc kommunális kisgépek. Csak a név változik.

A név megújul, de a minőség, a hosszú élettartam és a robosztus kialakítás változatlan. 2021-ben Cramer már Remarc néven lesz elérhető!

Made in Germany. A Cramer név már 185 éve biztosít kiemelkedő minőséget, és értéket az általuk gyárott gépekkel. A Cramert 1835-ben alapították, és egészen 2017-ig magántulajdonban volt. 

Cramer = Remarc

2017-ben a kínai Globe Csoport bevásárolta magát a Cramer gépeket gyártó cégbe. 3 év közös munka utána a régi, és az új tulajdonosok úgy döntöttek, hogy nem folytatják együtt a közös munkát. Achim Peters és Andreas Bruns a Remarc GmbH ügyvezető igazgatói irányítják tovább a céget. A Cramer név a Globe csoportnál marad. (Az akkumulátoros eszközök, és robotfűnyírók ezen a néven fognak továbbra is futni) Ezért a Remarc GmbH által gyártott termékek márkanéve 2021.01.01-től megváltozik Remarc-ra. De csak a márkanév lesz más. A tervezés, a gyártás, és a kiemelkedő minőség továbbra is változatlan marad! A Cramer, vagyis a Remarc gépek továbbra is széles választékban, és szakértő segítséggel érhetők el hazánkban az ANDL Kft.-nél!

A Remarc kisgépek ide kattintva megtekinthetők...