Hírek

Téli Husqvarna Láncfűrész Akció

Husqvarna láncfűrész akció

A tél egyik "sláger" terméke minden évben a láncfűrész. Szerencsére a Husqvarna láncfűrészek kínálatában akkumulátoros, elektromos és benzines fűrészek is elérhetők. A téli akciós Husqvarna láncfűrész válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználóktól a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja.

Távirányítható fűnyírót keres? - Rádiótávirányítós fűnyíró kisokos

Távirányítható professzionális fűnyírók

A távirányítós fűnyírókat elsősorban professzionális fűnyírásra fejlesztették ki. Olyan területek nyírására, karbantartására alkalmazzák, melyek nehezen megközelíthetők, vagy a hagyományos gépekkel nem hatékony a kezelésük. Ilyen területek például a meredek rézsűk, vagy az autópályák melletti területek, ahol a gépkezelő a fűnyírótraktorok ülve kiemelt veszélynek van kitéve. 

Husqvarna Őszi Akció 2020. - Speciális Ajánlatok az ANDL Kft-nél!

Husqvarna őszi akció katalógus 2020.

A 2020-as ősz sem indulhat el egy igazán ütős Husqvarna akció nélkül.  Az őszi akciós Husqvarna termék válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználóktól a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja. Az akciós listán kiemelt szerepet kaptak a láncfűrészek, fűkaszák, magasnyomású mosók, robotfűnyírók, riderek, lombfúvók és fűnyírók is. Az alábbi  Husqvarna katalógusban, a weboldalunkon és üzleteinkben megtekinthetők az újdonságok!

Professzionális rézsű nyírás - Profi rézsűnyíró gép válogatás

Távirányítható rézsűnyíró gép

Profi Rézsűnyírók, akár távirányítással

Mielőtt leírnánk, hogy mire érdemes figyelni rézsűnyíró gépek vásárlása esetén. Először is tisztázzuk, hogy mi is az a rézsű. Ha szigorúan a szótári jelentést vesszük figyelembe, akkor lejtős oldalt jelent, egy bevágást, töltést határoló ferde felület. 

Hol találkozhatunk leggyakrabban rézsűkkel? Autóutak, vasútak, illetve folyók melletti töltéseken.

Oldalak