Hírek

Husqvarna tavaszi akció 2021 - Husqvarna akciós katalógus

Husqvarna tavaszi akció 2021

A 2021-es tavasz sem indulhat el egy igazán ütős Husqvarna akció nélkül.  A tavaszi akciós Husqvarna termék válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználoktól a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja. Az akciós listán kiemelt szerepet kaptak a robotfűnyírók, fűkaszák, láncfűrészek és az akkumulátoros gépek is. A katalógusban, a weboldalunkon és üzleteinkben megtekinthetők az újdonságok!

Gardena Akció - Vásárlásod után 30.000Ft neked is visszajár.

gardena akció

Ha most vásárolsz GARDENA robotfűnyírót akkor vásárlásod után visszakapsz 30 000 Ft-ot. Nem viccelünk. Vásárolj a következő Gardena termékek közül és garantáltan visszajár 30.000Ft neked is. A regisztrációs űrlap kitöltésével küldd el a visszafizetéshez szükséges információkat, illetve töltsd fel blokkod másolatát és hamarosan küldik az egyszeri 30 000 Ft-ot!

A következő termékekre vonatkozik az ajánlat:

Téli Husqvarna Láncfűrész Akció

Husqvarna láncfűrész akció

A tél egyik "sláger" terméke minden évben a láncfűrész. Szerencsére a Husqvarna láncfűrészek kínálatában akkumulátoros, elektromos és benzines fűrészek is elérhetők. A téli akciós Husqvarna láncfűrész válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználóktól a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja.

Távirányítható fűnyírót keres? - Rádiótávirányítós fűnyíró kisokos

Távirányítható professzionális fűnyírók

A távirányítós fűnyírókat elsősorban professzionális fűnyírásra fejlesztették ki. Olyan területek nyírására, karbantartására alkalmazzák, melyek nehezen megközelíthetők, vagy a hagyományos gépekkel nem hatékony a kezelésük. Ilyen területek például a meredek rézsűk, vagy az autópályák melletti területek, ahol a gépkezelő a fűnyírótraktorok ülve kiemelt veszélynek van kitéve. 

Kerti traktor - Hogyan válasszunk fűnyíró traktort?

Kerti traktorok: profi fűnyíró traktorok

Nem kell aggódni! Az elnevezés ugyan kissé megtévesztő lehet, de a kerti traktor a "klasszikus" traktorra nem igazán hasonlít.  A vezetéséhez nincs szükség külön jogosítványra, vagy korábbi vezetési ismeretekre. A modern kerti traktorok vezetési olyan egyszerű, hogy két perc alatt elsajátítható.

Husqvarna Őszi Akció 2021. - Speciális Ajánlatok az ANDL Kft-nél!

Husqvarna őszi akció katalógus 2020.

A 2021-es ősz sem indulhat el egy igazán ütős Husqvarna akció nélkül.  Az őszi akciós Husqvarna termék válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználóktól a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja. Az akciós listán kiemelt szerepet kaptak a láncfűrészek, fűkaszák, magasnyomású mosók, robotfűnyírók, riderek, lombfúvók és fűnyírók is. Az alábbi  Husqvarna katalógusban, a weboldalunkon és üzleteinkben megtekinthetők az újdonságok!

Oldalak