Hírek

Husqvarna tavaszi akció 2023 - Husqvarna katalógus

Husqvarna akció

A 2023-as tavasz sem indulhat el egy igazán ütős Husqvarna akció nélkül.  A tavaszi akciós Husqvarna termék válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználok, és a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja. Az akciós listán kiemelt szerepet kaptak a robotfűnyírók, fűkaszák, láncfűrészek és az akkumulátoros gépek is. A katalógusban, a weboldalunkon és üzleteinkben megtekinthetők az újdonságok!

Őszi színek, őszi GARDENA nyereményjáték!

Élvezd az őszi színeket és engedd, hogy a GARDENA megkönnyítse a kerti feladatokat!

Az ősz természetesen sok lehullott falevéllel jár, de ez nem jelenthet gondot azoknak, akik a GARDENA megoldásait választják ezek eltakarítására. Sőt! Ha most vásárolsz legalább egyet a három promóciós termékünk közül, akkor még nyerhetsz is egyet 3 értékes GARDENA kertészeti eszközünk közül! Hogyan?

Automower - Itt a teljes Husqvarna Automower választék

Husqvarna 405X automower

Az automowerek, vagyis a Husqvarna robotfűnyírók az utóbbi években robbanásszerű népszerűségre tettek szert. Automowerek használatával szebb pázsitunk lehet a kertben, de a fűnyírásra pazarolt időnk is teljesen felszabadul. A Husqvarna automower lenyírja a pázsitot teljesen automatikusan, profin, és halkan. Profi robotfűnyíró telepítéssel tényleg gondtalanul hátra dőlhetünk, és akár okostelefonunkon is nyomon követhetjük, hogy éppen mit csinál a robotfűnyírónk. 

Téli Husqvarna Láncfűrész Akció

Husqvarna láncfűrész akció

A tél egyik "sláger" terméke minden évben a láncfűrész. Szerencsére a Husqvarna láncfűrészek kínálatában akkumulátoros, elektromos és benzines fűrészek is elérhetők. A téli akciós Husqvarna láncfűrész válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználóktól a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja.

Aspen üzemanyagok végre Magyarországon!

Nagyon sok belefektetett munka meghozta eredményét, és végre Magyarországon, a mi termék portfólionkban is elérhető az ASPEN környezetbarát, alkilát benzin minden belsőégésű benzines motorhoz. Professzionális felhasználóknak a piacon elérhető egyik legjobb üzemanyag. A hagyományos benzinben nagyjából 100 különböző veszélyes anyag található, amelyek mind a gépkezelő, mind a környezet, mind pedig a motor számára hosszútávú problémát jelentenek.

Oldalak