Hírek

Husqvarna Őszi Akció 2020. - Speciális Ajánlatok az ANDL Kft-nél!

Husqvarna őszi akció katalógus 2020.

A 2020-as ősz sem indulhat el egy igazán ütős Husqvarna akció nélkül.  Az őszi akciós Husqvarna termék válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználóktól a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja. Az akciós listán kiemelt szerepet kaptak a láncfűrészek, fűkaszák, magasnyomású mosók, robotfűnyírók, riderek, lombfúvók és fűnyírók is. Az alábbi  Husqvarna katalógusban, a weboldalunkon és üzleteinkben megtekinthetők az újdonságok!

Professzionális rézsű nyírás - Profi rézsűnyíró gép válogatás

Távirányítható rézsűnyíró gép

Profi Rézsűnyírók, akár távirányítással

Mielőtt leírnánk, hogy mire érdemes figyelni rézsűnyíró gépek vásárlása esetén. Először is tisztázzuk, hogy mi is az a rézsű. Ha szigorúan a szótári jelentést vesszük figyelembe, akkor lejtős oldalt jelent, egy bevágást, töltést határoló ferde felület. 

Hol találkozhatunk leggyakrabban rézsűkkel? Autóutak, vasútak, illetve folyók melletti töltéseken.

Gardena Akció - Vásárlásod után 30.000Ft neked is visszajár.

gardena akció

Ha most vásárolsz GARDENA robotfűnyírót akkor vásárlásod után visszakapsz 30 000 Ft-ot. Nem viccelünk. Vásárolj a következő Gardena termékek közül és garantáltan visszajár 30.000Ft neked is. A regisztrációs űrlap kitöltésével küldd el a visszafizetéshez szükséges információkat, illetve töltsd fel blokkod másolatát és hamarosan küldik az egyszeri 30 000 Ft-ot!

A következő termékekre vonatkozik az ajánlat:

Husqvarna tavaszi akció 2020 - Husqvarna katalógus

Husqvarna tavaszi akció 2020 - Husqvarna katalógus

A 2020-as tavasz sem indulhat el egy igazán ütős Husqvarna akció nélkül.  A tavaszi akciós Husqvarna termék válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználoktól a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja. Az akciós listán kiemelt szerepet kaptak a rototfűnyírók, fűkaszák, láncfűrészek és az akkumulátoros gépek is. A katalógusban, a weboldalunkon és üzleteinkben megtekinthetők az újdonságok!

Hogyan válassz sövényvágót? - Sövényvágó vásárlási tippek

Sövényvágó választása előtt a következő dolgokat érdemes megfontolnunk. Ezeknél a gépeknél is nagy jelentősége van, hogy mennyit fogjuk a gépet üzemeltetni. Két végletként említhető, hogy nem érdemes egy 400 Wattos elektromos géppel 500 méter sövény folyamatos karbantartásának nekilátni, illetve nem szükséges 4 darab oszlopos tujához sem 1 méteres pengével rendelkező benzinmotoros
gépet választani.

Sövényvágók 3 típusa

Hogyan válassz lombfúvót? - Lombfúvó vásárlás tippek

Lombfúvó

Házunk és kertünk egyik visszatérő problémája a levelek és az egyéb földre hulló termésektől a burkolt felületek megtisztítása, illetve általános karbantartása. A munkavégzéshez többféle megoldást választhatunk. A hagyományos módszer a kerti seprű- lombseprű- lapát kombináció, vagy a modernebb és kényelmesebb lomb- és levélfúvó vagy a kombinált fúvásra és szívásra is alkalmas gépek.

Működtetés szerint három csoportra sorolhatók a lombfúvók!

Oldalak