Hírek

Gardena Akció - Vásárlásod után 30.000Ft neked is visszajár.

gardena akció

Ha most vásárolsz GARDENA robotfűnyírót akkor vásárlásod után visszakapsz 30 000 Ft-ot. Nem viccelünk. Vásárolj a következő Gardena termékek közül és garantáltan visszajár 30.000Ft neked is. A regisztrációs űrlap kitöltésével küldd el a visszafizetéshez szükséges információkat, illetve töltsd fel blokkod másolatát és hamarosan küldik az egyszeri 30 000 Ft-ot!

A következő termékekre vonatkozik az ajánlat:

Husqvarna tavaszi akció 2020 - Husqvarna katalógus

Husqvarna tavaszi akció 2020 - Husqvarna katalógus

A 2020-as tavasz sem indulhat el egy igazán ütős Husqvarna akció nélkül.  A tavaszi akciós Husqvarna termék válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználoktól a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja. Az akciós listán kiemelt szerepet kaptak a rototfűnyírók, fűkaszák, láncfűrészek és az akkumulátoros gépek is. A katalógusban, a weboldalunkon és üzleteinkben megtekinthetők az újdonságok!

Hogyan válassz sövényvágót? - Sövényvágó vásárlási tippek

Sövényvágó választása előtt a következő dolgokat érdemes megfontolnunk. Ezeknél a gépeknél is nagy jelentősége van, hogy mennyit fogjuk a gépet üzemeltetni. Két végletként említhető, hogy nem érdemes egy 400 Wattos elektromos géppel 500 méter sövény folyamatos karbantartásának nekilátni, illetve nem szükséges 4 darab oszlopos tujához sem 1 méteres pengével rendelkező benzinmotoros
gépet választani.

Sövényvágók 3 típusa

Hogyan válassz lombfúvót? - Lombfúvó vásárlás tippek

Lombfúvó

Házunk és kertünk egyik visszatérő problémája a levelek és az egyéb földre hulló termésektől a burkolt felületek megtisztítása, illetve általános karbantartása. A munkavégzéshez többféle megoldást választhatunk. A hagyományos módszer a kerti seprű- lombseprű- lapát kombináció, vagy a modernebb és kényelmesebb lomb- és levélfúvó vagy a kombinált fúvásra és szívásra is alkalmas gépek.

Működtetés szerint három csoportra sorolhatók a lombfúvók!

Hogyan válassz láncfűrészt? - Láncfűrész vásárlási kisokos

Láncfűrész

Láncfűrész vásárlás előtt, ha bizonytalanok vagyunk a döntésünkben, akkor érdemes szakértővel egyeztetni. De mire érdemes figyelni? Most elárulunk néhány alapvető információt.

A láncfűrészekről változatos vélemények, tapasztalatok, hírek olvashatók a neten, nagyon sokan, köztük a szomszéd és a jóbarát is rendelkezhet helytelen vagy téves információval, ami aztán a rossz választás irányába terelheti a vásárlót.

Hogyan válassz fűkaszát? - Fűkasza vásárlási kisokos

Husqvarna fűkasza

Fűkasza vásárlás előtt a következő szempontokat érdemes figyelembe venni. Kezdjük a legfontosabbakkal: Mit szeretnénk nyírni? Mekkora területen használnánk a fűkaszát?  Milyen domborzati adottságú a terület, ahol dolgozni fogunk? Milyen terepakadályokra kell a munkavégzés során figyelni?

A kerti fűkaszáló gépeknek két nagy csoportja van

Őszi Husqvarna Akció 2019 - Használd ki a speciális ajánlatokat!

Husqvarna őszi akció

Az ősz sem indulhat el egy igazán ütős Husqvarna akció nélkül.  Az őszi akciós Husqvarna termék válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználoktól a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja. Az akciós listán kiemelt szerepet kaptak a láncfűrészek és az akkumulátoros gépek is. A katalógusban, a weboldalunkon és üzleteinkben megtekinthetők az újdonságok!

Fontos: az akció 2019. 09.14. és 2019.11.08. között érvényes!

Kérdése van? Tegye fel bátran az elérhetőségeinken!

Magyar Falu Program - Pályázati lehetőség

Magyar Falu Program - 100% támogatás közterület karbantartó gépekre kistelepüléseken!

Cégünk szeretné figyelmébe ajánlani a jelenleg aktuális (augusztus 21-től) Magyar falu program keretében az 5000 fő alatti települések "Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására" pályázathoz az általunk forgalmazott As-Motor, illetve Husqvarna kertészeti és kommunális gépeket, illetve azok tartozékait.

Oldalak