Hírek

Gardena Robotfűnyíró Akció - Vásárlásod után akár 30.000Ft neked is visszajár.

Gardena SIleno Robotfűnyíró Akció

Ha 2024.04.01-30. között vásárolsz GARDENA SILENO robotfűnyírót akkor vásárlásod után visszakapsz 15,000ft, vagy 30 000 Ft-ot. Nem viccelünk. Vásárolj a következő Gardena termékek közül és garantáltan jár neked is visszatérítés. A regisztrációs űrlap kitöltésével küldd el a visszafizetéshez szükséges információkat, illetve töltsd fel blokkod másolatát.

Gardena Sileno robofűnyíró akció

15.000Ft-os pénzvisszatérítés az alábbi robotfűnyírók esetén érvényes:

Meghosszabbítva! - Husqvarna tavaszi akció 2024 - Husqvarna Akciós Ajánlatok

Husqvarna akció

A 2024-es tavasz sem indulhat el egy igazán ütős Husqvarna akció nélkül.  A tavaszi akciós Husqvarna termék válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználok, és a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja. Az akciós listán kiemelt szerepet kaptak a robotfűnyírók, fűkaszák, láncfűrészek és az akkumulátoros gépek is. A weboldalunkon és üzleteinkben megtekinthetők az újdonságok!

Őszi színek, őszi GARDENA nyereményjáték!

Élvezd az őszi színeket és engedd, hogy a GARDENA megkönnyítse a kerti feladatokat!

Az ősz természetesen sok lehullott falevéllel jár, de ez nem jelenthet gondot azoknak, akik a GARDENA megoldásait választják ezek eltakarítására. Sőt! Ha most vásárolsz legalább egyet a három promóciós termékünk közül, akkor még nyerhetsz is egyet 3 értékes GARDENA kertészeti eszközünk közül! Hogyan?

Oldalak