Hírek

Őszi Husqvarna Akció 2019 - Használd ki a speciális ajánlatokat!

Husqvarna őszi akció

Az ősz sem indulhat el egy igazán ütős Husqvarna akció nélkül.  Az őszi akciós Husqvarna termék válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználoktól a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja. Az akciós listán kiemelt szerepet kaptak a láncfűrészek és az akkumulátoros gépek is. A katalógusban, a weboldalunkon és üzleteinkben megtekinthetők az újdonságok!

Fontos: az akció 2019. 09.14. és 2019.11.08. között érvényes!

Kérdése van? Tegye fel bátran az elérhetőségeinken!

Magyar Falu Program - Pályázati lehetőség

Magyar Falu Program - 100% támogatás közterület karbantartó gépekre kistelepüléseken!

Cégünk szeretné figyelmébe ajánlani a jelenleg aktuális (augusztus 21-től) Magyar falu program keretében az 5000 fő alatti települések "Eszközfejlesztés belterületi közterület karbantartására" pályázathoz az általunk forgalmazott As-Motor, illetve Husqvarna kertészeti és kommunális gépeket, illetve azok tartozékait.

AS-Motor Sherpa Adventure - Limitált kiadás!

As-motor sherpa adventure

Az AS-Motor 60 éves jubileumára egy különleges AS-Motor Sherpa gépet fejlesztett, illetve limitált darabszámban piacra is dobott (csak 60 darab készül ebből a modellből, melyhez külön sorszámozott igazolást is biztosít a gyár. )A különleges kiadás Sherpa Adventure névre hallgat és az alap Sherpa modellekhez képest több extra felszereltséggel is felvértezték:

Husqvarna Robotfűnyíró Akció - Robotfűnyíró csak profitól!

Robotfűnyíró vásárlását tervezi? - Egy kis segítséggel több 100.000Ft-ot spórólhat és hátradőlve élvezheti a robotfűnyíró által biztosított előnyöket.

A megfelelő fűnyíró megtalálása nem kis fejtörést okozhat.  A piac széles kínálatában nehéz biztosnak lenni abban, hogyan találjuk meg a számunkra legmegfelelőbb gépet. Ebben segítünk Önnek Automower szakértőként több 100 értékesített és telepített robotfűnyíróval a hátunk mögött.

Tavaszi Husqvarna Akció 2019

A tavasz nem indulhat el egy igazán ütős Husqvarna akció nélkül.  Az idei akciós Husqvarna termék válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználoktól a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja. Az akciós listán kiemelt szerepet kaptak a robotfűnyírók, hiszen évre-évre egyre nagyobb az érdeklődés irántuk. A 2019-es évre is egy igazán fantasztikus újdonsággal rukkolt elő a Husqvarna a robotfűnyíók piacán. A katalógusban, a weboldalunkon és üzleteinkben megtekinthetők az újdonságok!