Husqvarna Aspire™ akkumulátoros termékek

A Husqvarna vadonatúj akkumulátoros kerti gépei az Aspire fantázianevet kapták. Kompakt, hatékony, és intuitív termékek, melyeknél a könnyű tárolás és a visszafogott design előtérbe került. A 18V-os akkumulátorok kompatibilisek több mint 10 márkáéval, így az Aspire termékek bővíthetik is a már meglévő akkus gépparkját.

Husqvarna Automower® Aspire™ R4 robotfűnyíró
Egy költséghatékony, kompakt, mégis prémium robotfűnyíró kiskertekbe, akár 400 m2-ig. A hét minden napján 24 órában és akár 25%-os emelkedőn is képes dolgozni. A Husqvarna Automowerektől megszokott automata töltési rendszer és az applikációból állítható vágásmagasság és időzítő teszi könnyebbé mindennapjait ezzel a robotfűnyíróval. A 75 perces töltési ciklusok után akár 70 percig is képes nyírni. Nincs nagy karbantartásigénye, tömlővel egyszerűen mosható, télre pedig az Aspire fali akasztóval kis területen tárolható. Három kerékű, csupán 5,9 kg-os gép, könnyen áthelyezhető, szállítható, de nem akárkinek, hiszen a lopásvédelemről PIN-kódos védelem, dőlés- és emelésérzékelő valamint riasztó is gondoskodik.

Husqvarna Aspire™ T28-P4A akkumulátoros szegélyvágó
Kompakt, könnyű szegélynyíró 28 cm vágásszélességgel és 6800 percenkénti fordulatszámmal. A „POWER FOR ALL” akkumulátorok kompatibilisek több mint 10 márkáéval. Egy szegélynyíróhoz képest hihetetlenül halk, csupán 88 dB(A) a zajszintje. Automata damil adagolással, csupán 2,4 kg-os önsúllyal, felhasználóbarát kezelőfelülettel és Husqvarna Connect applikáció támogatással segít Önnek a kényelmes munkavégzésben.

Husqvarna Aspire™ H50-P4A akkumulátoros sövénynyíró
Kis gép – nagy teljesítmény: ezek jellemzik az új Aspire sövénynyírót, amely több, mint 10 márkával kompatibilis akkumulátorral működtethető. Az 50 cm-es vágókésen 23 mm-es fogak találhatók, melyek percenként akár 2.800 vágást tudnak elvégezni. Alacsony zajszint, felhasználóbarát kezelőfelület, applikáció és minőségi, könnyített géptest.

Husqvarna Aspire™ B8X-P4A akkumulátoros levélfúvó
Könnyen kezelhető, kompakt levélfúvó a gyors és kényelmes otthoni munkavégzéshez. A fújási sebesség 3 fokozatban állítható, melyet visszajelző LED-ek segítségével ellenőrizhet az intuitív kezelőkaron. Alacsony zajszintet, és max. 8N fújóerőt biztosít a könnyű, 2 kg-os önsúly mellett.

A Husqvarna Aspire™ termékek 2024-től elérhetők!