Napelempark gazos területeinek fűnyírása - Napelemfarmok profi fűnyírása

Napelempark fűnyírása, kaszálása

A napelemparkok, napelemfarmok hazánk egyre több településén jelennek meg. Rendkívül innovatív megoldást biztosítanak az áramtermeléshez. 

A napelem egyik nagy előnye a passzív bevétel, mivel a bekerülési költség kitermelése után, már csak folyamatosan hasznot termel. Az  áramszolgáltatóknak a továbbiakban nem kell fizetni az elektromos energiáért. Használatával az aktuális energia ár növekedéstől sem kell tartani. Nincs káros anyag kibocsátás az energia termelés folyamatában, vagyis tiszta energiából fedezhető az energia szükséglet. A sok előnynek köszönhetően egyre több Önkormányzat és vállalkozás fektet be és épít napelemparkokat.

Napelempark fűnyírás

Napelemparkok karbantartása

Az üzemeltetése viszonylag egyszerű feladat. A napelemek alkalmankénti mosása és karbantartása mellett a gazos területek nyírásával könnyen üzemeltethető. Az ANDL Kft. a napelemparkok fűves területeinek gyors és hatékony nyírására, karbantartására biztosít hatékony megoldást. Az általunk forgalmazott gazvágó gépek biztonságosan, kőfelverődés nélkül vágják, kaszálják le a gazt még a napelemek alatti területeken is.

A napelemfarmok fűnyírása, gazmentesítése kapcsán három fontos szempont merült fel:

  • a fűnyírás során a köfelverődés elkerülése
  • a napelemek alatt is egységesen le legyen nyírva a fű
  • nagy területek gyors nyírása, rövid idő alatt

A napelemparkok nyírásához az ANDL kft. szakértői tapasztalatból a német AS-Motor távirányítható fűnyíróit, magasgazvágóit javasolják. Ezek a gépek a fent említett mindhárom szempontot maximálisan teljesítik a professzionális felhasználó partnerek visszajelzése alapján.

Napelemfarm fűnyírás

A rádiótávirányítású fűnyíró gépek közül a következő két távirányítható AS-Motor gép a legnépszerűbb:

Természetesen kínálatunkban további távirányítható fűnyíró gépek is megtalálhatók, melyek jól teljesítenek a napelem farmokon. 

Szívesen kipróbálná a saját napelemparkjában a távirányíthatós fűnyíró gépek működését? Vegye fel velünk a kapcsolatot és bemutató lehetőségét biztosítunk az ÖN által választott helyszíne!