Husqvarna 592XP 24" motorfűrész

A Husqvarna 592 XP® kategóriaelső vágási teljesítménnyel ruházza fel. A vágási teljesítmény a rendkívül erőteljes X-Torq® motor és a pengeéles C85 vagy C83 X-CUTTM fűrészlánc ötvözetéből ered, és az így kapott teljesítmény hatékonyabbá és gyorsabbá teszi a munkavégzést, valamint élvezetesebb vágási élményt garantál. A láncfűrészek optimális kiegyensúlyozottsága az optimalizált súlypontnak és az X-ToughTM Light vezetőlemeznek köszönhető, emellett egyszerűbb manőverezhetőséget és hatékonyabb munkanapot biztosítanak. A Husqvarna 592 XP® új indítási technológiával van ellátva, ami megbízhatóbbá teszi a láncfűrészt, és könnyebb indítást biztosít. Az AutoTune 3.0-nak köszönhetően a motorbeállítások minden esetben a maximális teljesítményre vannak optimalizálva minden körülmények között, hogy Ön könnyedén megbirkózhasson bármilyen kihívással. Az indítási eljárást leegyszerűsítették, továbbá a körülményektől és a motorhőmérséklettől függetlenül mindössze egyetlen eljárásra van szükség, ami tovább fokozza a megbízhatóságot. Emellett fel van szerelve egy nagy teherbírású, gumitömítéses légszűrővel, valamint egy robusztus forgattyúházzal, amely akár a 36"-es vezetőlemezekkel is kompatibilis. És, hogy mit kapsz a pénzedért? A láncfűrészt vezetőlemezzel, lánccal és vezetőlemez védő tokkal ingyenesen szállítjuk!
-12%
569 990 Ft
499 990 Ft
Ezt a terméket ingyen visszük házhoz!
Raktáron
Ezt a gépet ASPEN 2T üzemanyaggal beüzemelve, ingyen szállítjuk házhoz. Első csomag megérkezett és már el is fogyott, várhatóan még januárban érkezik egy következő adag.
Az ANDL Kft, mint a Husqvarna AB hivatalos márkakereskedője vállalja, hogy a vásárlónak való kiszállítás előtt ellenőrzi a termékeket és elvégzi a kötelező beállításokat, próbaüzemet a Husqvarna PDI irányelveknek megfelelően. A gép hivatalos gyártói garanciával, ingyen kerül kiszállításra.

Termékinformációk