Téli Husqvarna Láncfűrész Akció

A tél egyik "sláger" terméke minden évben a láncfűrész. Szerencsére a Husqvarna láncfűrészek kínálatában akkumulátoros, elektromos és benzines fűrészek is elérhetők. A téli akciós Husqvarna láncfűrész válogatás is igazán vonzó ajánlatokat tartalmaz, mely a hobbi felhasználóktól a legkomolyabb professzionális felhasználók igényeit is kiszolgálja.

Akkumulátoros láncfűrészek előnye: Üzemanyag nélkül is lehetséges. A Husqvarna® akkumulátoros láncfűrészei kiemelkedő teljesítményt nyújtanak, ráadásul a szokásos zaj és füst nélkül. A 36 V-os lítiumion-akkumulátornak köszönhetően rendkívül hatékonyak és erőteljesek. Különleges, szénkefe nélküli motorral rendelkeznek, ami a benzinmotorokhoz hasonló teljesítményt nyújt. 

Benzines láncfűrészek előnye: Professzionális teljesítmény és a megszokott hang. Motoros láncfűrészeink a nehéz munkára tervezett gépektől a magáncélú kis fűrészekig mindenkit ki tudnak szolgálni. Az erdészeti szakemberekkel való együttműködésünknek köszönhetően olyan gépeket készítünk, ami tartós és kényelmes vele dolgozni. A Husqvarna motoros láncfűrészeink profi megoldást nyújtanak bármilyen kihívásra.

Elektromos láncfűrészek előnye: Erőteljes, mégis könnyen indítható, irányítható láncfűrészek káros anyag kibocsátás nélkül. Könnyen indítható, nagy teljesítményű gépeink tökéletes megoldást nyújtanak részidős használatra, metszésre, gallyazásra tűzifa darabolásra vagy fadöntésre is. Nagy teljesítményű Husqvarna® elektromos fűrészek könnyen irányíthatóak, kényelmes munkavégzést nyújtanak mindenki számára.

Az akció 2022. január 15 - február15 között érvényes!

Az akciós Husqvarna láncfűrész választék IDE kattintva elérhető...

Téli Láncfűrész Akció