Professzionális gazvágó gép - Milyen gazvágó gépet válasszunk?

Gazvágó gép kisokos - Magasgazvágás

Ha gazvágásról van szó, akkor nem mindegy, hogy mekkora, milyen magas és összetételű gazról beszélünk. A gazos kertet, akár egy normál fűnyíró, vagy otthoni felhasználásra tervezett fűkasza is könnyen "hatástalanítja". De a több 1.000 négyzetméteres területeken, vagy nehezen megközelíthető helyeken történő gazvágás már nem ilyen egyszerű feladat. A rézsű nyírás esetén már a jól megválasztott gép alapvető fontosságú, mivel itt a rézsű meredeksége plusz nehézséget okozhatnak a magasgazvágás során. Az alábbiakban olyan gazvágó gépeket gyűjtöttünk össze, melyek fűkaszálás helyett hatékonyabb, gyorsabb, nagy területeken költséghatékoyabb megoldást biztosítanak a felhasználóknak. Plusz ezek a gazvágó gépek kevésbé munkaerő igényesek, mivel 1 gépkezelő is óriási gazos területeket tud lekaszálni rövid idő alatt.

Milyen gépeket ajánlunk magasgazos területekre?

1. AS-Motor AS63 2T ES - erős, agilis gazvágó

- Akár az 1 méter magas gaz sem akadály. Az AS 63 2T ES magasgazvágót úgy tervezték a német mérnökök, hogy akár a 100 cm-es fűvel is könnyen elbánjon. Sík, akadályokkal tűzdelt gazos terepen nagyszerűen érzi magát, mert az első bolygó kerekek lehetővé teszik a könnyed irányítást.  Az AS 63 2T ES keresztkéses rendszere megbízhatóan vágja le és aprítja darabokra a füvet 50-100 mm-es vágási magasságon

gazvágás

2. AS-Motor AS 65 4T - professzionális magasfű és bozótvágó

- Az INTEK 3-as sorozatú Briggs&Stratton motorral, extra olaj- és benzinszivattyúval felszerelve, az AS 65 4T B&S még 35°-os lejtőn is használható a motor károsodásának kockázata nélkül. Az AS 65 zárt vágóasztallal rendelkezik, ami magakadályozza az idegen testek kirepülését. A keresztkéses rendszer egy lépésben vágja és aprítja még a legmagasabb füvet is. A nyesedék kidobása a hátsó kerék felé történik. 

3. AS-Motor AS 1040 YAK 4WD - robosztus szárzúró, mely egyenletlen, meredeken terepen is kiválóan teljesít

Óriási területek karbantartására alkalmas és akár a 1,5 méter magas gazzal, növényzettel is megbirkózik, valamint le is mulcsozza azt. Cégeknek, önkormányzatok ajánljuk. Az alacsony súlypont és a tökéletes súlyelosztás (50:50) alapvető fontosságú a terepjáró képesség szempontjából. A vágóasztal 56 darab Y késsel rendelkezik, 1 méteres munkaszélességben, ami így akár 6800 m²/h területteljesítményt is eredményez.

4. AS-Motor AS 940 Sherpa 4WD RC - világ első távirányítós gazvágó fűnyíró traktora

- A távirányíthatóságának köszönhetően a kezelő is fűnyíró traktoron ülve, vagy távolról is vezérelheti. A távirányítású kezelést a kezelő magas szintű biztonsága érdekében használják meredek rézsűn.  Az AS 940 Sherpa 4WD RC óránként akár 6000 m² területet is gazmentesíthet. 

gazvágás

5. AS-Motor AS 701SM - Nagy teljesítmény és könnyű kezelhetőség bokrós, magasgazos területeken 

- Ez az AS-Motor gép 20 darab Y késsel felszerelt és a 70 cm vágási szélességgel óránként akár 2500 m² terület gazmentesítését is könnyen teljesíti, akár 120cm magas növényzetben is. A fűnyíró magassága központilag, 6 fokozatban 10 és 100 mm között állítható. A lengőkések biztosítják a növényzet, gaz optimális aprítását, mulcsozását.

Az AS-Motor gazvágó gépekről, fűnyíró traktorokról még több információt IDE kattintva talál...

Kisebb területek gazvágására a fűkaszák is hatékony megoldást biztosítanak. A Husqvarna kínálatában a hobbi fűkasza gépek mellett, erőteljes gaz és bozót kaszálására alkalmas fűkaszák is megtalálhatók. Fűkaszák a 3 szaküzlet mellett a webshopunkban is megtalálhatók!

gazvágó gépek, professzionális gazvágó, gazvágás