Mire figyeljünk autópályák, autóutak magasgazos területeinek fűnyírása, fűkaszálása esetén?

Autópályák és autóutak gazos területeink fűnyírása, fűkaszálása

Az autópályákon és közvetlen környezetében történő munkavégzés minden esetben kiemelkedő figyelmet érdemel, mivel rendkívül baleset veszélyes tevékenység. Az autópályák melletti gazos és bokros területek karbantartása kiemelten fontos. Ezért olyan gépekkel érdemes elvégezni a fűnyírást és fűkaszálást, melyek gyorsan, hatékonyan végzik a feladatukat. A modernebb gépek esetében a fűnyírást a gépkezelő távirányítással is végezheti. A távirányítási gépeket egyre több professzionális felhasználó partnerünk keresi nálunk.

Az autópályák melletti rézsűs füves területek fűnyírása, illetve a két autópálya sávot elválasztó bokros terület karbantartása rendszeres kihívást jelent. A következő szempontok kiemelten fontosak  ezen területek fűnyírása, kaszálása során:

  • Gyors munkavégzés
  • Nagy teljesítmény
  • Strapabírás
  • Gépkezelő biztonsága

autópálya fűnyírás

Milyen gépeket ajánlunk autópályák melleti területek fűnyírására, fűkaszálásra?

Ha a gépkezelő biztonsága , a gyorsaság és a hatékony fűnyírás az elsődleges feladat, akkor a távirányítású fűnyíró gépek használatát szoktuk javasolni. Ezek a gépek, akár több 100 méterre a gépkezelőttől is dolgozhatnak távirányítású módban. Egyes távirányítású fűnyíróknak a 1,5 méter magas gaz sem okoz problémát. 

A következő gépeket ajánlják a szakértőink a leggyakrabban:

Ha szeretné személyesen is megismerni és próbára tenni az autópályák füves területeinenk karbantartásához ajánlott fűnyíró gépeket, akkor vegye fel velünk a kapcsolatot az elérhetőségeinken, vagy látogasson el üzleteink egyikébe ( Pápa, Győr, Veszprém)!  Fűnyíró gép szakértő kollégáink várják hívását!

Autópályák, autóutak mellett és az árkokban, valamint meredek partokon, részűkön fűnyírás professzionális fűnyíró gépekel.