Magyar Falu Program 2022. - Eszközbeszerzési pályázat!

Ugye már Ön is hallotta, hogy 2022-ben is újraindul a Magyar Falu Pályázat?

2022. január 3-án megjelentek a Magyar Falu Program pályázati kiírásai és beadhatóak a kérelmek. Az eljárási rend tovább egyszerűsödik: rövidebb (30-35 napos) lesz a benyújtási idő, és gyorsabb lesz a bírálati szakasz is. A kiírás IDE KATTINTVA  megtekinthető!

Mi a Magyar Falu program Célja?

A Magyar Falu Program célja az 5000 fő lakosságszám alatti települések hátrányainak enyhítése, így többek között az alapvető szükségletek kielégítését segítő szolgáltatásokhoz, közszolgáltatásokhoz való hozzájutás biztosítása, illetve olyan fejlesztések megvalósítása, amelyek vonzóvá teszik az ott élők, illetve a letelepedni szándékozók számára ezen településeket. A Kormány kiemelt figyelmet fordít a megfelelő helyi ismeretekkel, kötődéssel rendelkező, kis településeken működő, értékteremtő civil szervezetek támogatására, és ehhez kapcsolódóan először 2020-ban megjelent a Magyar Falu Program új programeleme: a civil közösségi tevékenységek és feltételeinek támogatása.

Miért érdemes igénybevenni a kommunális szakmai kisgépfelmérésünket?

• Az elmúlt években több 100 gépcsomagot adtunk át Önkormányzatoknak

• Kollégáink márkafüggetlenül, az elvárásokra és igényekre leginkább passzoló gépeket ajánlják

• A szakmai tanácsadás, és felmérés teljesen díjmentes, és kötelezettségmentes

• Szakértőink évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a kommunális és a kertigépek területén

• Egyedi, testreszabott ajánlatot készítenek minden felmérés után

Ne érje be gyenge minőségű gépekkel!  Velünk könnyen elérheti a professzionális német minőséget képviselő kommunális kisgépeket!

Segítségre van szüksége van a pályázathoz? Forduljon hozzánk bizalommal! Az általunk forgalmazott Husqvarna, AS-Motor, Tielbürger, Remarc gépek választékából könnyen összeállíthatók azok a gépcsomagok, melyek egész évben segítséget nyújtanak a közterületek karbantartásához és a pályázatban is elszámolhatók! 

Magyar Falu 2022-es Gépcsomag Ajánlatok ITT